Els Palomino Shakers seran els protagonistes de la 3a Nit a la Fresca a Valldoreix


  • Comparteix:

La formació Palomino Shakers actuarà a Valldoreix

La formació Palomino Shakers actuarà a Valldoreix

El soul i el funk seran els estils protagonistes de la 3a edició de la Nit a la Fresca a Valldoreix que arribarà el segon dissabte de juliol. Els Palomino Shakers posaran música a una vetllada que vol aplegar els veïns del territori per l'estiu. La cita musical només comptarà amb un conjunt a causa de la crisi, segons ha explicat l'Associació de Propietaris i Veïns de Ca n'Enric-La Miranda, organitzadora de la cita. El concert tindrà lloc a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Ca n'Enric-La Miranda, Josep Maria Fe, explica que la crisi ha afectat aquesta 3a edició de la cita.

Josep Maria Fe

La nostra idea és portar sempre dos conjunts, però aquest any a causa de la crisi només hem convidat una banda.









Fe també ha dit que han escollit aquesta formació per la 'marxa' que transmetrà a grans i petits. El concert transportarà els assistents als anys 60, amb versions dels temes de soul d'aquesta època originaris de grups tan coneguts com els Commitments, Wilson Picket i Al Green. La banda Palomino Shakers, nascuda entre Cerdanyola, Barcelona i Valldoreix, també repassarà els clàssics més animats del funk amb cançons d'Stevie Wonder, Bee Gees i Earth Wind & Fire, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.