El tradicional 'potaje' permet acostar posicions entre el CPA i l'Ajuntament


Temes relacionats

Ajuntament i CPA acorden el pagament de l'IVA retornat per Hisenda a l'entitat ( 7/mai/10)

El president del CPA admet que va ser un 'error' no retornar a Promusa els 68.000 euros cobrats d'Hisenda (28/abr/10)

El CPA va ingressar 68.000 euros d'IVA retornat per Hisenda, però no els ha transferit a Promusa (26/abr/10)


  • Comparteix:

Prop de 120 persones han tastat el 'potaje'

Prop de 120 persones han tastat el 'potaje'

El Centro Popular Andaluz (CPA) i l'Ajuntament s'han estès la mà durant aquest cap de setmana amb els actes de celebració del 33è aniversari de l'entitat. El tradicional 'potaje' ha reunit més d'un centenar de comensals, entre ells, bona part dels representants dels grups polítics municipals. Una animada sobretaula ha acomiadat aquesta jornada de fi de festa, que finalment no ha comptat amb l'actuació de cloenda dels grups Callejuela i Viejas Raices.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, s'ha mostrat entusiasmat amb el suport del consistori en dates tan assenyalades.

Antonio Rodríguez

Estic agraït per l'assistència de Conesa, que ha mostrat que la tensió ja està tancada. Tornem a estar en sintonia amb l'Ajuntament.









La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha assistit en representació de l'Ajuntament al dinar popular. Conesa ha agraït la voluntat dels membres del CPA de 'reconduir el conflicte'.

Mercè Conesa

El CPA està reconduïnt la situació. Agraïm la voluntat dels seus membres de voler reconduir el conflicte que hi ha hagut puntualment.


El CPA ha confirmat que posaran un any més l'emblemàtica caseta andalusa per Festa Major, una iniciativa que havia quedat en suspens amb la tensió viscuda entre l'entitat i el consistori en els últims mesos. Conesa també ha destacat la predisposició del centre a organitzar la caseta al carrer Josefina Mascareñas per la festa grossa, tot i els problemes econòmics que està patint el CPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.