La Festa de les Galeries combina l'art amb el teatre i la màgia


  • Comparteix:

L'art ha tornat als carrers de la ciutat aquest dissabte a la nit. La Canals Galeria d'Art i la galeria Rusiñol s'han sumat a la Festa de les Galeries d'Art que han celebrat conjuntament 80 sales de tot Catalunya. Durant la vetllada la pintura s'ha fusionat amb el teatre i la màgia per mostrar l'art en un ambient festiu i nocturn, que no és habitual pels santcugatencs.

El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha argumentat que la Festa de les Galeries d'Art tenia com a objectiu inicial promoure la venda de productes artístics en un moment de crisi com l'actual.

Josep Canals

Les galeries han obert pensant en les vendes. Tenim una difícil situació econòmia i hem d'intentar que el públic compri obres d'art.



Aquest espai ha comptat amb l'espectacle teatral de la companyia La nena del pollastre, que ha simulat una visita guiada trasbalsant els assistents amb actors infiltrats.

El propietari de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas, ha explicat que la mostra s'ha acabat convertint en una estona festiva amb espectacles perquè els visitants perdin la por a entrar a una galeria d'art.

Ignasi Cabanas

No hem venut quadres ni hem tingut l'ocasió. El públic s'ha divertit amb els mags i hem volgut fer un acte festiu per apropar la gent a les sales d'art.


La galeria del carrer Santiago Rusiñol ha comptat amb les actuacions de dos mags que han delectat el públic amb trucs de molta qualitat.

La iniciativa, que ha comptat amb el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i el Club de Cultura Tr3sC, se celebrarà cada any el primer dissabte de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.