Una biografia de Baltasar Porcel ens descobreix les seves intimitats literàries


  • Comparteix:

Porcel va néixer a Andratx però està afincat a Valldoreix.

Porcel va néixer a Andratx però està afincat a Valldoreix.

'Baltasar Porcel, la novel·la de la vida' és el títol de la primera biografia que es publica sobre aquest autor mallorquí afincat a Valldoreix. A través del llibre, escrit pel periodista Antoni Planas, el lector aprofundeix en les vessants literàries de Porcel i en intimitats que l'escriptor mai havia donat a conèixer.

Després de diversos estudis i assajos sobre Baltasar Porcel, el mercat literari compta per primera vegada amb una biografia de l'escriptor de Mallorca. El responsable d'aquesta obra és el periodista, Antoni Planas, cap de cultura del diari mallorquí 'Última hora' i bon amic de Porcel.

El tret característic d'aquest llibre és que, a banda de tractar l'obra literària de Porcel, s'aborda la vida privada de l'escriptor, cosa que no s'havia fet mai fins ara. El prolífic autor ens ho explica:

Baltasar Porcel



'Baltasar Porcel, la novel·la de la vida' és fruit d'un llarg nombre de trobades entre Antoni Planas i Porcel, en què l'escriptor també ha repassat la seva vessant política i periodística. Segons Porcel, aquest llibre és una bona eina per conéixer la seva manera de funcionar:

Baltasar Porcel



L'editorial Lleonart Muntaner edita la primera biografia de Baltasar Porcel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.