'El retrato de Dorian Gray' i 'Crónica de un engaño', principals estrenes cinematogràfiques


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'El retrato de Dorian Gray'

Cartell de la pel·lícula 'El retrato de Dorian Gray'

La nova versió del clàssic 'El retrato de Dorian Gray', protagonitzada per Ben Barnes i Colin Firth, és la principal estrena a la cartellera local, juntament amb 'Crónica de un engaño', amb Liam Neeson i Antonio Banderas. Totes dues propostes es poden veure als dos complexos de cinema de la ciutat, igual que 'Campamento Flipy' i 'Garfield y su pandilla 3D'. Una altra de les apostes de les sales locals són els partits de futbol del Mundial de Sudàfrica. Tant Cinesa com Yelmo Cineplex oferiran avui el partit inaugural entre la selecció amfitriona i Mèxic. La sala Cinesa ho farà, a més, en 3D.

La història de l'aristòcrata anglès eternament jove a canvi que el seu retrat sigui qui pateix el pas del temps arriba de nou a la gran pantalla. En aquesta ocasió, amb una versió protagonitzada pel londinenc Ben Barnes i acompanyat per Colin Firth, Rebecca Hall, Ben Chaplin, Emilia Fox i Rachel Hurd-Wood, entre d'altres.

L'altra gran estrena de la setmana és el drama 'Crónica de un engaño'. En aquest drama, Liam Neeson viatja a Milà per venjar-se de l'home, interpretat per Antonio Banderas, que s'interposa en la relació amb la seva dona, protagonitzada per Laura Linney.

Totes dues estrenes es poden veure als dos complexos de la ciutat, en què també es projectaran dues propostes més en to de comèdia. D'una banda, la nova pel·lícula d'animació en 3D del gat més mandrós i golafre a 'Garfield y su pandilla 3D' i, de l'altra, 'Campamento Flipy', un film protagonitzat pel conegut 'científic' televisiu que ens explica les peripècies d'un nen atrapat en un cos d'un adult.

Les sales Yelmo oferiran també el documental 'La última cima', de temàtica espiritual.

L'altre dels punts forts que s'estrenen aquest divendres són les retransmissions dels partits de futbol de la Copa del Món de Futbol de Sudàfrica. El partit inaugural entre la selecció amfitriona i el combinat mexicà dóna el tret de sortida a un mes ple d'enfrontaments. Les sales Cinesa oferiran en 3D gairebé tots els partits de la selecció estatal, a més del partit inaugural, les semifinals i la gran final. En format d'alta definició oferirà altres partits de diferents seleccions.

Pel que fa a les sales Yelmo, ja està confirmat que oferirà els tres partits de la primera fase de la selecció de Vicente del Bosque, els dos primers en format 3D, i en format tradicional i alta definició el partit contra la selecció xilena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.