El Museu de Sant Cugat registra més de 500 visites durant la Festa Major


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat ha estat una altra de les activitats amb més èxit de la festa major ja que durant aquests dies ha rebut més de 500 visites. Pel que fa a la Casa Aymat, des de la seva inauguració, 600 persones s'han apropat fins aquest emplaçament.

Durant aquests tres dies de festa i disbauxa, molts han estat els santcugatencs que han dedicat una estona del seu temps a aprofundir en el coneixement de la seva ciutat. Concretament, el museu de Sant Cugat ha rebut la visita de 500 persones. Així mateix, els ciutadans també s'han mostrat interessats per la Casa Aymat ja que d'ençà de la seva reobertura ara fa dos mesos, l'han vista 600 persones. S'ha d'assenyalar que actualment, aquests dos emplaçaments acullen una part de la darrera exposició de Jaume Muxart, anomenada "Big Bang". El propi Muxart feia la següent descripció de la seva mostra.

Jaume Muxart

Aquests quadres són com l'explosió de l'univers


Us recordem que com cada primer diumenge de mes, el 6 de juliol, el Museu de Sant Cugat fa una jornada de portes obertes amb una visita comentada a les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.