Els Tallers de Teatre Sílvia Servan de la Unió continuaran l'any vinent amb el mateix esperit


Temes relacionats

Sant Cugat protagonitza un multitudinari últim adéu a l'actriu i directora de teatre Sílvia Servan ( 7/jun/10)

Mor l'actriu i directora teatral Sílvia Servan ( 4/jun/10)


  • Comparteix:

Els professors de teatre dels Tallers Sílvia Servan prenen el relleu en la direcció a la recentment desapareguda dramaturga i proposen 11 cursos per a totes les edats pel curs vinent. Els tallers, que continuaran desenvolupant-se a l'escenari del Teatre la Unió i que estaran dividits en tres grups segons el nivell, tractaran disciplines diverses com l'expressió corporal, la dicció, el gest i les màscares, entre d'altres. L'entitat ha agraït totes les mostres de suport i condol que ha rebut els darrers dies després de la mort de Servan.

Els cursos treballen amb diverses tècniques, com el text, el gest, el clown, la màscara, el teatre d'ombres i els mitjans audiovisuals. Aquestes disciplines permeten construir personatges, escenes i creen muntatges teatrals. Els tallers es divideixen en dues categories segons l'edat, dels set als 16 anys i a partir dels 17 anys.

La direcció dels tallers de la Unió l'assumia la desapareguda Sílvia Servan, tot i que el darrer any la directora i la resta de professors ja es van repartir les tasques d'organització. Aquest fet que ha permès que el relleu hagi estat més senzill, tal com ha explicat un dels membres del claustre de professors, Roger Casadellà.

Roger Casadella

És un projecte de fa anys i que, per tant, ja funciona, està tot molt ben pensat. Ha estat fàcil agafar el relleu i fer-lo nostre.



Una altra de les professores, Anna Enrich, ha destacat que l'objectiu dels cursos, que els darrers anys han comptat amb la participació de prop de 200 alumnes, és que tots ells aprenguin teatre i gaudeixin de l'activitat.

Anna Enrich

Volem que els nostres alumnes s'ho passin bé i aprenguin a estimar i respectar aquest art. Que en treguin tots els beneficis que té.



La portaveu de la Unió, Marta Sarrés, ha dedicat els primers minuts de la presentació a agrair les mostres de suport i condol que ha rebut l'entitat després de la mort de Servan.

Marta Sarrés

Hem tingut un cop molt dur, la pèrdua de la nostra companya i amiga. Hem rebut molts missatges de suport i hem de donar les gràcies.



El claustre de professors ja anunciat que la presentació dels tallers de teatre Sílvia Servan de la Unió serà a la tardor amb una actuació d'alumnes i professors al carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.