Els clubs de lectura de la Biblioteca acomiaden el curs amb l'escriptora Monica Zgustova


  • Comparteix:

Xerrada amb Mònica Zgustova

Xerrada amb Mònica Zgustova

Els clubs de lectura que organitza la Biblioteca del Mil·lenari han celebrat la cloenda de curs aquest dimarts amb l'escriptora Mònica Zgustova. L'autora txeca ha ofert una xerrada per comentar el seu llibre 'La dona silenciosa' amb els alumnes dels grups lectors. Una vintena de persones han assistit a l'acte emmarcat en el programa 'Al vostre gust' de la Institució de les Lletres Catalanes.

L'escriptora Mònica Zgustova, convidada d'honor a aquest acte de cloenda, ha descrit què suposa conèixer el punt de vista dels lectors.

Monica Zgustova

Fa molta gràcia perquè et fa pensar en coses que no sabies de la teva pròpia obra. Et donen tota mena d'opinions.



Alguns dels assistents a la jornada i membres dels grups de lectura s'han mostrat satisfets de poder contrastar les seves impressions sobre el llibre 'La dona silenciosa' amb l'autora.

Participants

És un plaer, un privilegi. / Saber les idees de l'autor és important. / És molt interessant perquè t'ensenyen a llegir d'una altra manera.


Zgustova col·labora amb diversos mitjans de comunicació, és traductora d'obres en rus i txec i ha rebut diferents premis, com el de les Lletres Catalanes i el Ciutat de Barcelona.

Els clubs de lectura que oferta la Biblioteca del Mil·lenari han aprofundit aquest curs en la dona escriptora com a temàtica comuna en els nou llibres que han treballat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.