La memòria històrica tindrà un pes important en les activitats d'estiu de la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Imatge exterior de la Biblioteca del Mil·lenari

Imatge exterior de la Biblioteca del Mil·lenari

La Biblioteca del Mil·lenari organitza diverses exposicions aquest estiu amb la memòria històrica com a tema central. La 'Maternitat d'Elna' és la protagonista de la mostra que ha obert el cicle estiuenc i que tancarà la proposta 'Maus. Relat d'un supervivent, d'Art Spiegelman' al setembre. L'equipament cultural també acollirà els treballs de l'edició d'enguany del Llibre Gegant, una mostra sobre l'afecte i una jornada de poesia.

Fins a finals de mes, la 'Maternitat d'Elna' serà el tema central de les fotografies i textos que omplen el vestíbul de la biblioteca. Els treballs de la 20a edició del Llibre Gegant estaran presents al centre de l'equipament des de la darrera setmana de juny i fins a finals de setembre, quan es farà la lectura de contes d'aquesta proposta.

La tercera setmana de juliol, l'afecte agafarà el relleu amb l'exposició 'T'estimo... o no: una exposició de llibres al voltant de l'afecte'. El cicle d'exposicions el tancarà el relat d'un dibuixant fill de supervivents dels camps d'extermini nazis, Art Spiegelman.

La directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, ha explicat a Cugat.cat què volen potenciar les exposicions.

Pepa Forn

Creiem que les exposicions són una proposta que arriba a molta gent. Per això les potenciem.


La biblioteca ha reservat, a més, una jornada a la poesia. Serà el primer dimarts de juliol amb la proposta 'Poesia al pati: Maragall íntim'. Es tracta d'una lectura dramatitzada de poemes de Joan Maragall amb la presència de l'actriu Georgina Cardona i el músic Pep Poblet. L'escriptor Sam Abrams oferirà una xerrada sobre l'autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.