Les geometries i espirals de l'artista Martín Carral arriben a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'artista santcugatenc Martín Carral transporta l'espectador a un món geomètric i abstracte amb l'exposició 'Espais d'un temps', que s'ha inaugurat aquest dijous a la Casa de Cultura. La mostra, que es podrà veure fins el 31 de juliol, és un recorregut de l'evolució de l'artista des del 1994 fins a l'actualitat a través de pintures i escultures de grans dimensions on predominen els espirals i les formes angulars.

Martín Carral se serveix dels cercles, les formes octogonals i els espirals en tres dimensions per crear un espai atemporal i abstracte. L'artista presenta escultures, pintures i dibuixos de formats molt diferents, però amb la geometria com a fil conductor comú.

Carral ha explicat a Cugat.cat que l'exposició 'Espais d'un temps' reuneix obres simbòliques i abstractes.

Martín Carral

Hi ha obres simbòliques i realistes des d'un punt de vista tangible i hi ha altres peces més geomètriques i abstractes.


L'artista, que va néixer a Cantàbria, resideix i treballa a Sant Cugat, on també exerceix com a professor d'art. L'alcalde, Lluís Recoder, ha assistit a la inauguració de la mostra i ha destacat la implicació de Carral a la nostra ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Porta molts anys a Sant Cugat, on té el taller principal. També exerceix de professor d'art. L'exposició atraurà moltes persones.





La mostra 'Espais d'un temps', que s'ha inaugurat aquest dijous, es pot veure fins el 31 de juliol a la Casa de Cultura i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.