El Cor Infantil i el cor Aglepta porten la música clàssica contemporània al Claustre


  • Comparteix:

Els membres del Cor Aglepta tornen a acompanyar les veus del Cor Infantil de Sant Cugat

Els membres del Cor Aglepta tornen a acompanyar les veus del Cor Infantil de Sant Cugat

La 3a Nit de Música al Claustre uneix aquest vespre les veus del Cor Infantil de Sant Cugat i el Cor Aglepta per interpretar cançons d'autors contemporanis, com Ralph Vaughan i Javier Busto. El cor Aglepta acompanyarà el Cor Infantil a les deu de la nit en una de les actuacions prèvies a la celebració dels 20 anys d'aquesta última entitat. Cugat.cat col·labora en la iniciativa 'Nits de Música al Claustre'.

Cançons contemporànies, com 'Amodioa' de Javier Busto, 'Sweet day' de Ralph Vaughan i 'Moon River' d'Henry Mancini, seran només algunes de les peces que interpretaran les joves veus amb l'acompanyament d'un piano i a capella.

La propera cita del cicle Nits de Música al Claustre portarà música medieval amb la interpretació de dos romanços per part d'un joglar i instruments tradicionals. Totes les actuacions de la proposta comencen a les deu de la nit i tenen un cost de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.