L'actuació dels Castellers a Sabadell és clau per descarregar el 2 de 7 per Festa Major


  • Comparteix:

Els camises verdes es preparen per Festa Major

Els camises verdes es preparen per Festa Major

L'actuació dels Castellers de Sant Cugat aquest diumenge a Sabadell serà decisiva per atrevir-se a descarregar la torre de set per Festa Major. Els gausacs han posat aquest castell com el principal objectiu d'aquesta primera part de temporada per consolidar així tota la gamma de set i començar a pensar ja en castells de vuit. D'inici els camises verdes s'han marcat fer el 3 de 7 amb agulla, el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 7 com a prova de cara el 4 de 8. Les bones sensacions dels últims assajos, però, els han obert la possibilitat d'actuar amb el 3 de 7 aixecat per sota i si hi ha prou gent, el 5 de 7.

El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, ha explicat què significa l'actuació a Sabadell.

Èric Bellmunt

L'objectiu de la primera part de temporada és descarregar el 2 de 7, castell que farem per Festa Major. Fer una bona actuació a Sabadell serà clau, si som molta gent farem el 5 de 7.











La colla també considera imprescindibles els quatre assajos que els queden abans de l'actuació de Festa Major del 27 de juny per completar la torre diverses vegades i presentar-la en públic amb garanties. La torre de 7 ja es va intentar descarregar durant la Festa Major del 2008 però no es va assolir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.