L'escola Fusió mescla música i dansa amb cinema en un festival al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Fusió

Alumnes de l'escola Fusió

Els alumnes de l'escola Fusió representaran aquest dissabte al Teatre-Auditori diverses escenes de films clàssics del cinema. El festival, sota el nom Fusió amb el cinema!, posarà música i coreografia a pel·lícules com 'Los Chicos del Coro', 'Les Misérables', 'Tarzan' i 'Moulin Rouge', entre d'altres, i comptarà amb l'actuació de 180 alumnes.

La directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, ha explicat que l'espectacle 'té un caire de Festa Major'.

Gemma Navarra

El caire de l'espectacle de dansa i color és molt de Festa Major. La nostra intenció és que la gent continuï la festa amb nosaltres i passi una bona estona.









Navarra també ha afirmat que durant les actuacions es projectaran imatges de les pel·lícules que es representin per donar 'vivesa' i 'creativitat' a l'espectacle.

El festival constarà de dos actes en els quals participaran el Cor Cambra Fusió Canta, la Coral Infantil i Juvenil de Fusió i la Coral Infantil Virtelia. El muntatge, que compta amb la col·laboració de Cugat.cat, tindrà lloc dissabte a les set de la tarda al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.