Perico Pastor, habitual expositor a la ciutat, crema uns dibuixos que no ha venut durant la revetlla


  • Comparteix:

Perico Pastor ha exposat a Sant Cugat

Perico Pastor ha exposat a Sant Cugat

L'artista Perico Pastor, que acostuma a exposar a l'espai d'art santcugatenc La Galeria, ha cremat durant la revetlla els quadres que no ha venut de la seva darrera mostra a Barcelona. Aquesta exposició estava formada per 30 dibuixos que Pastor havia pintat durant 30 dies i que havia distribuït per correu electrònic i mitjançant un blog. El pintor ha dut a terme la seva particular celebració de Sant Joan a la sala A&D de Barcelona.

El santcugatenc Toni Santos, tertulià habitual de Cugat Ràdio, ha participat en el projecte i ha explicat per què Perico Pastor ha cremat la seva obra.

Toni Santos

Pastor reconeix que té molta facilitat per fer l'obra. Ell la fa perquè creu que a la gent li interessa, i si no és així, la crema.





El mateix Pastor i els seus fills han cremat els dibuixos, després d'haver ofert coca i una copa de cava per celebrar la revetlla de Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.