Firart clou la millor temporada de la seva història i es prepara per celebrar el desè aniversari


  • Comparteix:

Els socis de Firart han organitzat aquest diumenge la darrera mostra mensual al carrer Santiago Rusiñol abans del parèntesi estiuenc. El sotspresident de l’entitat, l’artista Adolf, ha assegurat que aquesta ha estat la millor temporada dels 9 anys d’història de Firart. La propera mostra de l'associació es farà al setembre, en el marc de la festa major de Valldoreix.

L'increment del nombre de socis, l'èxit de la mostra anual amb artistes de tot Catalunya o l'exposició col·lectiva a la Casa de Cultura són alguns dels ingredients que han fet d'aquesta temporada la millor de tota la trajectòria de l'associació Firart. Aquesta és l'opinió del sotspresident de l'entitat, l'artista valldoreixenc Adolf.

Adolf



L'activitat de Firart es reprendrà al setembre, amb la celebració d'una mostra dins dels actes de la festa major de Valldoreix i d'una exposició a la festa infantil del barri de Coll Favà. A partir del mes d'octubre, Firart continuarà amb les mostres al carrer Santiago Rusiñol. Aquesta cita mensual s'ha consolidat i ha aconseguit aplegar un gran nombre de socis de l'entitat. La majoria dels membres de Firart prefereix celebrar aquesta activitat a Santiago Rusiñol, i no a la plaça d'Octavià, com s'havia previst inicialment. El sotspresident de Firart explica el perquè.

Adolf



Actualment Firart compta amb una setantena de socis. A la darrera mostra anual, celebrada a la plaça d'Octavià, l'entitat va aconseguir reunir més de 80 artistes de tot Catalunya, mentre que entre 20 i 35 artistes locals participen mensualment a les exhibicions del carrer Santiago Rusiñol. Els socis de Firart han començat ja a preparar els actes de celebració del seu desè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.