Color Companyia de Dansa participa a partir de dimecres al Grec amb el seu espectacle 'Al-Andalus'


  • Comparteix:

'Al Andalus: en tierra de nadie' és el títol del darrer muntatge de la companyia de dansa santcugatenca Color, que es podrà veure des de dimecres al Teatre Poliorama de Barcelona. Aquesta és la tercera vegada que aquesta companyia flamenca actua en aquest teatre dins el marc del Festival Grec de Barcelona i ho fan amb la darrera part de la trilogia d'Al-Andalus.

Soleàs, tientos, bulerías i alegrías tornaran a ser les figures protagonistes d'aquest espectacle de dansa, basat en el flamenc més pur però passat pel sedàs de la coreografa i directora de la companyia, Rosa Maria Grau. Ella mateixa ho explica.

Rosa Maria Grau

Segueix sent un espectacle molt flamenc i amb els pals propis del flamenc i que ja s'han anat veient en els anteriors espectacles, però amb una revisió i un significat que jo crec que té cada pal


Aquest muntatge, d'una hora i mitja de durada, incorpora la presència de sis músics en directe, i una novetat: la participació del ballarí Juan Ogalla, que actuarà en aquesta ocasió al costat de les noies de la companyia.

Rosa Maria Grau

fins ara sempre hi havia les dones intèrprets i ara hem afegit un ballarí convidat. Es diu Juan Ogalla i és un ex ballarí de la companyia de Cristina Hoyos. Això ha suposat un gir, a nivell coreogràfic, perquè m'ha permès treballar de forma diferent, plantejar les coses de diferents maneres"


"En tierra de nadie" és el darrer muntatge de la trilogia Al Andalus que des de fa tres anys està portant a escena la companyia de dansa Color. El muntatge es podrà veure des de demà mateix i fins el dia 24 d'agost al teatre Poliorama de Barcelona dins el marc del Festival Grec.
Ja de cara a la nova temporada, la companyia ja té previstes algunes actuacions arreu d'Espanya, i la voluntat de la seva directora de deixar de banda el flamenc més pur i tornar als muntatges més lliures, propis dels seus inicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.