El setè Curs Internacional de Cant incorpora classes de teatre


  • Comparteix:

Organitzadors i col·laboradors del curs

Organitzadors i col·laboradors del curs

El setè Curs Internacional de Cant, organitzat per Camerata Sant Cugat, amplia la seva oferta pedagògica amb la inclusió de tècniques d'interpretació teatral. El curs, que començarà dilluns vinent i s'allargarà fins diumenge, comptarà enguany amb la presència del pianista anglès David Mason que impartirà una classe magistral. El cicle finalitzarà diumenge de la setmana vinent amb un concert al Claustre del Monestir amb la participació dels alumnes del curs.

Per aprofundir en la formació integral del cantant, el curs inclou en el seu programa sessions de tècniques d'interpretació. D'aquesta manera els 25 alumnes matriculats rebran una formació escènica per millorar l'actitud de l'intèrpret i la seva seguretat a l'hora de pujar a l'escenari.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat l'esforç de Camerata per mantenir i augmentar la qualitat del curs.

Xavier Escura

Agraïm a Camerata que, tot i els ajustaments pressupostaris, mantingui la ciutat dins el mapa musical del país.


Enguany serà David Mason el professor convidat. El pianista anglès, de reconeguda trajectòria, és també conegut com a 'vocal coach', és a dir, entrenador vocal. Les seves habilitats vocals, musicals i pedagògiques el fan un dels professors més respectats a Londres, on desenvolupa la seva activitat.

El director del curs, Xavier Baulies, explica els motius d'incorporar el teatre a l'oferta formativa.

Xavier Baulies

Incorporem, gràcies al suport de la Caixa, la formació escènica. Els compositors imaginen una escena, una situació.




Un concert al claustre del Monestir tancarà aquesta 7a edició. Inicialment, el recital estava previst per dissabte de la setmana vinent, però s'ha decidit traslladar-lo a diumenge per no coincidir amb la manifestació en defensa de l'Estatut, mobilització a la qual Camerata hi dóna suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.