Una alumna de l'Escola d'Art, guanyadora d'uns dels premis Junceda d'il·lustració


  • Comparteix:

Premiats per l'Associació Professional d'Il·lustradors. (Font: Apic)

Premiats per l'Associació Professional d'Il·lustradors. (Font: Apic)

L'alumna de l'Escola d'Art de Sant Cugat Anna Rubio ha estat guardonada amb un dels Premis Junceda d'il·lustració. Rubio ha aconseguit el guardó en la categoria de Futurs Creadors per l'obra 'Racons d'una altra ciutat'. Aquests reconeixements els atorga l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya (Apic) i enguany han arribat a la seva 8a edició.

L'objectiu d'aquests premis és guardonar i donar a conèixer la il·lustració que es fa a Catalunya en totes les seves àrees d'aplicació.

La cerimònia de lliurament de premis es va celebrar dijous passat a l'auditori del FAD a Barcelona, on es van entregar un total de 14 guardons. L'escriptora i il·lustradora Teresa Duran ha estat distingida enguany amb el Junceda d'Honor.

També s'ha reconegut la tasca de l'il·lustrador Juanjo Sáez per la sèrie 'Arròs Covat', que ha estat la guanyadora de la categoria a la Millor Animació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.