'Maragall íntim' reivindica la cara més propera del poeta


  • Comparteix:

El recital musicat 'Maragall íntim' ha apropat al públic la figura i la poesia menys coneguda de Joan Maragall aquest dimarts a la Biblioteca del Mil·lenari. L'espectacle, emmarcat dins l'any Joan Maragall, ha rescatat alguns dels poemes menys coneguts de la mà de l'actriu Georgina Cardona i el músic Pep Poblet. La interpretació d'una desena de poemes acompanyats per les notes d'un saxòfon han creat l'atmosfera íntima per iniciar el viatge cap al món del poeta.

La mostra poètica ha començat amb una retrospectiva de la mà de l'escriptor santcugatenc Sam Abrams. Renovador, íntim i trencador són alguns dels adjectius amb què Sam Abrams s'ha adreçat als assistents per definir el poeta.

Sam Abrams

Maragall obre el camí de la literatura catalana cap a la modernitat. Trenca els esquemes en tots els gèneres.


La lectura de 10 poemes al ritme del saxòfon de Pep Poblet ha creat l'atmosfera per endinsar els assistents al món del poeta. L'actriu Georgina Cardona ha explicat a Cugat.cat què han buscat amb aquest espectacle.

Georgina Cardona

Buscàvem un Maragall íntim en tots els àmbits. A casa seva, en ell mateix i en l'entorn més social.




40 persones han pogut gaudir d'aquest recital que ha servit per commemorar els 150 anys del naixement de l'escriptor i el centenari de la seva mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.