Comença la 2a edició de la Fira del Llibre Infantil destinada als docents


Temes relacionats

L'èxit de la 1a Fira del Llibre Infantil deixa les portes obertes a la seva continuïtat (22/nov/09)

Sant Cugat, epicentre de la literatura infantil durant quatre dies (12/nov/09)

Sant Cugat serà la capital del llibre infantil (20/oct/09)


  • Comparteix:

Nens mirant llibres infantils

Nens mirant llibres infantils

La delegació de Sant Cugat de l'Institut de la Infància prepara una segona edició de 'Petits! Grans! Llibres! Fira del Llibre Infantil' destinada a mestres de tota Catalunya. La Universitat Ramon Llull, a Barcelona, serà l'encarregada d'acollir l'esdeveniment que començarà aquest dilluns. L'acte respon al gran interès que va gaudir el taller de formació de mestres de l'edició passada que es va celebrar a Sant Cugat.

Aquesta nova edició posarà en marxa un taller de formació per a mestres, el qual treballarà amb 250 llibres infantils i amb més de 20 experts que donaran formació durant tota la setmana. A la fira també es presentaran recursos innovadors per treballar amb llibres i infants. A més, aquest any es rebran les visites d'importants autors de llibres infantils i es posarà en marxa 'un laboratori de creativitat'.

La iniciativa, organitzada per l'Institut de la Infància de Barcelona, va néixer d'un projecte santcugatenc fruit de cinc anys de treball de la delegació de l'entitat a la ciutat. Ara, després de l'èxit de participació de la primera edició s'ha volgut centrar l'acte en la formació dels docents. Tot i això, no es descarta la possibilitat de tornar a realitzar una altra fira a Sant Cugat a principis de l'any vinent. Així ho ha explicat la presidenta de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, a Cugat.cat.

Verònica Bronstein

Tenim tota la intenció que el projecte es quedi a Sant Cugat. Podem dir que segur que es farà de nou a partir del primer trimestre del 2011.




L'esdeveniment comptarà amb la presència de nombrosos docents santcugatencs a més d'altres mestres de diferents zones de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.