'Shrek, felices para siempre' i la final del mundial, principals atraccions cinematogràfiques d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Foto de família de l'estrena de la setmana

Foto de família de l'estrena de la setmana

'Shrek, felices para siempre', la quarta entrega d'una de les pel·lícules d'animació més taquilleres, arriba als cinemes santcugatencs. L'estrena es podrà veure en el format habitual o en 3D tant a Cinesa com a Yelmo Cineplex. De cara al cap de setmana, destaca la retransmissió en 3D de la final del Mundial entre Holanda i Espanya.

L'ogre més entranyable del cinema torna a les pantalles amb la quarta i definitiva entrega de la saga. Després de desafiar un malvat drac, rescatar una bella princesa i salvar el regne dels seus sogres, poc més li queda per fer. Les aventures de Shrek i Fiona agafen un caire més tranquil després del naixement dels seus fills i, en aquesta entrega, l'ogre assumeix l'obligat paper de pare. Nostàlgic pel record de l'època en què se sentia un 'ogre de veritat', Shrek firma un contracte que el durà a una versió alternativa del regne 'Muy muy lejano', on els ogres són perseguits i la història d'amor entre ell i Fiona mai no ha existit.

Per als aficionats al mundial, els dos cinemes santcugatencs retransmetran aquest diumenge a dos quarts de nou del vespre la final entre Holanda i Espanya únicament en 3D.

Aquest cap de setmana, Yelmo també estrena 'Un regalo para ella', un film francès que exposa com es pot complicar una relació de parella quan un gos s'afegeix a la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.