Pallassos sense Fronteres arriben a Sant Cugat en el marc de la UIP disposats a tornar el riure als infants


  • Comparteix:

Portaran la campanya 'El riure, patrimoni de la humanitat'.

Portaran la campanya 'El riure, patrimoni de la humanitat'.

Pallassos Sense Fronteres presentarà a Sant Cugat el dia 22 la campanya 'El Riure patrimoni de la humanitat', dins el marc de la Universitat Internacional per la Pau. Amb aquesta actuació, adreçada a tots els infants, l'ONG demanarà a la Unesco que protegeixi el dret a riure dels més desafavorits.

El riure està a punt de desaparèixer a molts llocs del món. Això és el que pensa Pallassos Sense Fronteres i per combatre-ho ha muntat una campanya per reclamar a la Unesco que consideri el riure com a patrimoni de la humanitat.

L'ONG presentarà la iniciativa a Sant Cugat amb un espectacle titulat 'No et colis. Nens i nenes del carrer'. El xou infantil escenifica les causes que condueixen als nens del Tercer Món a viure al carrer, tal i com explica la responsable de l'ONG, Rosa Férez:

Rosa Férez

Amb les performances intentem reflexar com viuen els nens i nenes del carrer


L'espectacle, que té una durada d'una hora, s'emmarca dins la 18ª edició de la UIP, que se celebra entre els dies 17 i 23 de juliol. Segons Férez, la Universitat Internacional és una oportunitat immillorable per presentar la campanya:

Rosa Férez

Nosaltres estem encantats de fer aquest espectacle en la present edició de la UIP


Actualment, 20 mil persones són víctimes anuals de les mines anti-persona, el 50% de les quals són més. Una altra dada: més de 300.000 infants serveixen com a soldats per a governs i guerrilles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.