'Tempo d'Amore' repassa el tema universal de l'amor en una peça inèdita al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Primer fragment del muntatge

Primer fragment del muntatge

L'Òpera de Cambra de Sant Cugat ha captivat el públic aquest divendres amb l'estrena de 'Tempo d'Amore', un recull de fragments d'òperes conegudes que tenen en l'amor el seu 'leitmotiv'. Un total 21 intèrprets han fet un repàs a les diferents facetes de l'amor tractades per autors com Offenbach, Bernstein i Donizetti. El Claustre del Monestir ha estat l'escenari que ha acollit l'estrena d'aquest particular muntatge dins el cicle 'Nits de Música al Claustre'. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El bar d'un balneari serveix d'excusa perquè els clients i els cambrers parlin d'un tema tan universal com és l'amor. El resultat és un còctel que recull l'amor en totes les seves facetes. El desenfré, l'engany, el romanticisme i la comicitat han tingut cabuda a 'Tempo d'Amore'.

La directora de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat, Mariona Benet, ha definit la particularitat d'aquest muntatge que s'ha estrenat aquest divendres.

Mariona Benet

L'obra és un 'divertimento' que ens permet jugar amb la música. No arriba a ser una òpera de veritat però sembla que ho sigui.



L'obra ha centrat gran part del seu repertori en l'òpera tot i que també ha comptat amb sarsueles. Per Mariona Benet el muntatge beu de diferents gèneres i per aquest motiu la fa més rica.

Mariona Benet

Hi ha una sarsuela molt divertida però també hi ha un duet dramàtic.



Les diferents històries d'amor han tornat al Claustre del Monestir aquest dissabte en una segona sessió del concert. Divendres vinent serà el torn de 'Cants de l'aire' amb La Mata de Jonc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.