La dansa supera també la prova del futbol i aplega un centenar de santcugatencs al parc Ramon Barnils


Temes relacionats

La pluja desafia la dansa i deixa la mostra d'escoles a mitges ( 3/mai/10)


  • Comparteix:

El grup de l'Esbart durant la seva actuació

El grup de l'Esbart durant la seva actuació

La Mostra de Dansa dels centres de la ciutat fa front al futbol i reivindica el seu espai dins l'agenda cultural de la ciutat. En aquesta ocasió i després d'haver-se ajornat al maig, la demostració de dansa d'aquest diumenge ha reunit tres centres, però ha aconseguit aplegar un centenar de santcugatencs al Parc Ramon Barnils. Els responsables de les escoles de la ciutat mantenen, però, que la millor ubicació per a la cita és l'entorn del Monestir.

El ball tradicional, el flamenc i el modern-jazz, en la seva versió més local, han aconseguit finalment pujar a l'escenari per mostrar-se a la ciutadania. Després d'ajornar-se al maig per la pluja, la dansa local s'ha hagut d'enfrontar a la final del Mundial de futbol i desplaçar-se fins al Parc Ramon Barnils.

Els responsables de les escoles de dansa de la ciutat han valorat aquest nou emplaçament per a la mostra.

Centres dansa

Preferiblement és més maco l'entorn del Monestir, però el parc Ramon Barnils està bé. / La plaça de l'Om és més acollidora. / És una plaça molt única.


La Mostra de Dansa, que ha comptat finalment amb ballarins de tres centres, estava prevista per primer cop a la plaça del Rei. Els participants han estat el cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat, les Malvalocas del CPA i el Grup Gaia de l'antiga escola Dansa Block.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.