Miquel Vilar presenta l'exposició 'Paisatges Essencials' a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

L'artista gironí Miquel Vilar presenta per primer cop a Sant Cugat la seva darrera exposició 'Paisatges Essencials'. L'obra, que es pot visitar a la Sala Rusiñol, es caracteritza pels paisatges panoràmics amb harmonia de colors i formes.

L'artista Miquel Vilar va nèixer a Girona l'any 1866 i va fer els estudis de Belles Arts a Olot i a la seva ciutat natal. Després de la seva primera exposició l'any 1989, ha estat una de les figures més reconegudes del paisatgisme català.

La seva nova obra, 'Paisatges Essencials', ofereix panoràmiques que es caracteritzen per la seva simplicitat i per tenir harmonia de formes i colors. L'artista no es tanca en llocs coneguts sinó que representa paisatges diversos, tant de mar com de muntanya. Les imatges busquen primerament la bellesa, els sentiments no responen a cap explicació intel·lectual.

Així ho explica Vilar.

Miquel Vilar

Pretenc representar el paisatge per crear un sentiment i cadascun veu el quadre com el veu. No intento dinar cap explicació intel·lectual en aquest sentit


L'obra es pot veure a la Sala Rusiñol fins l'1 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.