La industrialització, protagonista de les Jornades de Patrimoni Viu


  • Comparteix:

El Museu de la ciutat acollirà la proposta

El Museu de la ciutat acollirà la proposta

Les Jornades de Patrimoni Viu tornen al Museu de la ciutat. Aquest any amb el nom 'De la mà a la màquina', pretenen estudiar i divulgar el coneixement del patrimoni industrial santcugatenc. L'edició d'enguany inclourà 'El Museu del Quotidià' per donar a conèixer el valor dels objectes personals com a testimonis del passat. El Patrimoni Viu 2010 se celebrarà del 24 al 26 de setembre, coincidint amb les jornades Europees de Patrimoni.

La industrialització de la població és el tema principal d'enguany i la finalitat és donar a conèixer l'existència d'un patrimoni tant material com immaterial que forma part de la identitat col·lectiva.

La principal novetat d'aquesta tercera edició és la proposta 'El Museu del Quotidià', una idea original de l'entitat barcelonina Experimentem amb l'art. El director del Museu, Lluís Campins, explica en què consisteix aquesta iniciativa.

Lluís Campins

Es crea un museu a partir dels objectes quotidians de la gent gran.


A part del 'Museu del Quotidià' les jornades oferiran una exposició temporal a l'entrada del Museu, a més de diferentes activitats promogudes per les diverses entitats col·laboradores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.