Les santcugatenques Mercè Arànega i Emma Vilarasau, protagonistes de la propera temporada del TNC


  • Comparteix:

Emma Vilarasau a 'Agost'. /Font: arxiu TNC

Emma Vilarasau a 'Agost'. /Font: arxiu TNC

Les actrius santcugatenques Mercè Arànega i Emma Vilarasau seran dues de les cares que es podran veure la temporada vinent al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Les actrius formen part del repartiment de 'Misteri de dolor' d'Adrià Gual i 'Agost' de Tracy Letts. Arànega serà la primera en pujar-se dalt l'escenari el primer d'octubre amb 'Misteri de dolor' sota la direcció de Manuel Dueso. Emma Vilarasau ho farà el 25 de novembre amb 'Agost', una de les grans apostes del TNC, dirigida per Sergi Belbel.

El TNC obrirà les portes de la temporada 2010-2011 el primer d'octubre amb l'espectacle 'Misteri de dolor' d'Adrià Gual, un dels màxims exponents de la renovació de l'escena teatral catalana en el marc del moviment modernista. El muntatge, que es podrà veure a la Sala Petita del TNC fins el 14 de novembre, comptarà amb la interpretació de la santcugatenca Mercè Arànega i Ernest Villegas, entre altres.

L'altra actriu santcugatenca, Emma Vilarasau, debutarà aquesta temporada al TNC amb 'Agost', la gran aposta de la Sala Gran del TNC. Vilarasau compartirà escenari amb coneguts actors de l'escena catalana com Abel Folk, Anna Lizaran, Rosa Renom i Montse Germán. En paraules del mateix Sergi Belbel ' 'Agost' és la història de la desestructuració d'una família actual d'Oklahoma, però podia ser de Sant Cugat'. El muntatge es podrà veure del 25 de novembre al 23 de gener a la Sala Gran.

Tant Mercè Arànega com Emma Vilarasau formaran part de dues de les peces claus de la propera temporada del TNC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.