La Unipau celebra la 25a edició del curs d'estiu fent balanç de la feina feta


  • Comparteix:

Arcadi Oliveras durant la seva conferència

Arcadi Oliveras durant la seva conferència

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) ha iniciat aquest dijous la 25a edició del curs d'estiu que enguany ha adoptat un enfoc global i transversal sota el lema 'Fer possible la pau'. La jornada inaugural ha servit per fer balanç del passat, present i futur d'una Unipau plenament consolidada com una de les grans cites formatives i culturals de l'estiu. El president de l'entitat, Arcadi Oliveres, ha convidat tothom a gaudir de les diferents ponències i seminaris i s'ha felicitat per la salut de la Unipau després de 25 edicions.

Oliveres ha subratllat que està molt satisfet d'aquests 25 anys per la gran quantitat de massa crítica que s'ha creat preocupada pel tema de la pau.

Arcadi Oliveres

Estem molt satisfets d'aquests 25 anys perquè s'ha fet una anàlisi de la situació del món i perquè s'ha creat unas massa crítica de gent preocupada per aquests temes.




El director de l'Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, ha destacat la grant tasca de la Unipau durant aquests 25 anys i què aporta a la societat.

Xavier Badia

La Unipau és un punt de trobada, d'intercanvi d'experiències per gent militant a favor de la pau i també és un espai de coneixement.



L'alcalde, Lluís Recoder, per la seva banda, ha qualificat la trajectòria de la Unipau com un 'orgull' per la ciutat.

Lluís Recoder

És un orgull per la ciutat que després de tants anys el projecte de la Unipau continuï viu i amb un estat de salut envejable.




L'acte d'inauguració ha comptat també amb la presència de la directora de la Unipau, Neus Sotomayor, el director del Centre Borja, Antoni Blanch, el director general de Cooperació de la Generalitat, David Minoves, el president de l'Institut Català de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Rafael Grassa, a més del president honorífic de la Unipau, Adolfo Pérez Esquivel.

La tarda s'ha completat amb una conferència d'Arcadi Oliveres sota el títol 'Fer possible la pau', amb l'assistència d'una vuitantena de persones.

Les conferències i seminaris de la 25a edició del curs d'estiu de la Unipau s'allargaran fins dimecres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.