Raventós i Muxart, principals atractius de la nova temporada de la Canals Galeria d'Art


Temes relacionats

La 17a Biennal d'Art Contemporani Català inicia el seu recorregut a Sant Cugat (30/abr/10)

Comença a caminar la 17a Biennal d'Art Contemporani Català ( 3/des/09)


  • Comparteix:

Imatge exterior de Canals Galeria d'Art

Imatge exterior de Canals Galeria d'Art

Artistes consolidats com Maria Assumpció Raventós i Jaume Muxart acompanyats de joves creadors ompliran la Canals Galeria d'Art la temporada vinent. El propietari de l'espai, Josep Canals, afronta amb optimisme la nova etapa, tot i el fort impacte de la crisi econòmica.

Enguany, Raventós celebra el 80è aniversari i la galeria li vol fer un homenatge per la seva trajectòria artística. Tot i ser natural de Sant Sadurní d'Anoia, la seva vida artística està estretament vinculada a Sant Cugat. Va estudiar a l'Escola del Tapís de la ciutat i el seu professor va ser l'artista santcugatenc Grau Garriga. L'exposició s'estrenarà al desembre i tindrà de temàtica principal els llibres d'artista i la seva pròpia pintura. Raventós, a més, està en tractes amb l'Ajuntament per donar una part de la seva obra al Museu de Sant Cugat.

De la seva banda, Muxart, que també va estudiar a l'Escola del Tapís, mostrarà una exposició de papallones, a la qual l'esclat de la força del color serà l'atractiu principal. Les pintures, d'estil expressionista, es podran visitar a la galeria a partir de la primavera. El Museu té en la seva col·lecció un tapís de l'artista.

El galerista Josep Canals apunta que és necessària la intervenció de les administracions per fomentar que els ciutadans vagin a visitar les exposicions. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Canals

L'administració i l'Ajuntament han de treballar perquè els ciutadans visitin les galeries.


La galeria també aposta pels joves artistes. En aquesta ocasió els santcugatencs Neus Colet i Gómez Gámez exposaran durant la temporada vinent a la galeria santcugatenca.

Un dels plats forts de la temporada d'exposicions serà la mostra 'Tardor d'Art', que es podrà veure a Sant Cugat a l'octubre i posteriorment visitarà diferents indrets de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.