'Els dolços murmuris del mar' tanca avui les Lectures a la Fresca dedicades a Porcel


  • Comparteix:

Moment de la lectura anterior, Cabaret Porcel

Moment de la lectura anterior, Cabaret Porcel

La història de Sebastià Santaló, un retorn als orígens i a la recerca de la joventut, és la proposta que tanca aquest dijous l'edició d'enguany de les Lectures a la Fresca, dedicades a Baltasar Porcel. 'Els dolços murmuris del mar' és la darrera obra teatral escrita per Porcel amb pinzellades autobiogràfiques i un marcat to costumista. L'espectacle es podrà veure aquest dijous a la plaça de l'Om a partir de les deu de la nit.

'Els dolços murmuris del mar' és una obra del Porcel més madur, escrita quan el mallorquí ja era un escriptor plenament reconegut. La crítica coincideix a destacar l'obra com a autobiogràfica.

La directora de les lectures, Dolors Vilarasau, descrivia així la peça durant la presentació.

Dolors Vilarasau

El protagonista podria ser el mateix Porcel que torna al seu Andratx natal. Sovint, en mirar enrera, un veu les coses diferents a com les imagina.




Els Amics de Pedra i Sang pujaran a l'escenari de la plaça de l'Om a les deu de la nit amb un repartiment encapçalat per Joan Berlanga, Pere Pahissa i Joan Fàbregas, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.