El Grup Mediterrània de la Unió participa des d'avui en un Festival de folklore a Grècia


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània mostraran part del folklore català a terres gregues.

El Grup Mediterrània mostraran part del folklore català a terres gregues.

El Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca participa avui i fins divendres a la setena edició del festival Internacional de Folklore de Salònica. Els sancugatencs faran cinc actuacions a diferents localitats de la zona de Macedònia i Florina. L'objectiu del Festival és estrenyer els lligams entre diverses regions del món.

L'agrupació pujarà a l'escenari del Festival Internacional de Folklore que es celebrarà en aquestes localitats. El principal objectiu d'aquesta trobada és establir lligams entre els països participants així com donar a conèixer la seva cultura. Precisament, aquesta és una de les principals motivacions dels components de la Unió com explica el seu responsable de comunicació, David Gil:

David Gil

Ens fa il·lusió viatjar però principalment volem donar a conèixer Sant Cugat, difondre el folklore català i establir contactes amb altres grups.


Els 30 components del Grup Mediterrània duran a terme 5 actuacions repartides en diferents zones de Grècia.. L'entitat es va crear el 1994 amb la voluntat de portar espectacles de dansa catalana dalt l'escenari. Durant aquest temps han estat representant coreogràfies del folklore típic català amb noves propostes basades en les arrels de la dansa tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.