Hekàteros tanca el cicle 'Nits de Música al Claustre' trencant la rigidesa dels quartets clàssics


  • Comparteix:

Actuació del quartet al Claustre del Monestir

Actuació del quartet al Claustre del Monestir

El concert del quartet Hekàteros ha tancat aquest divendres el cicle de juliol de 'Nits de Música al Claustre'. La formació de vent i corda formada per una flauta, un violí, una viola i un violoncel ha demostrat al públic que trencar amb l'estil habitual d'aquestes formacions pot donar també molt bons resultats. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Amb un aire distès però formal, el quartet ha delectat el públic amb un conjunt d'obres clàssiques acompanyades sempre d'anècdotes dels seus compositors i de les obres mateixes. Precisament, una de les peculiaritats d'aquest grup són els comentaris que fan els seus membres abans de cada peça que interpreten.

El membre del quartet Lluís Cabal explica un exemple.

Lluís Cabal

Faig la presentació de la cançó situant-la en la història personal del compositor. Interpretem una peça de Rossini que és la segona que va escriure.




Més d'un centenar de persones han assistit aquest divendres a l'últim concert del cicle de juliol de 'Nits de Música al Claustre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.