Canals Galeria d'Art prepara la celebració dels seus 17 anys


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art vol celebrar els seus disset anys d'història amb una exposició sobre l'obra de 17 artistes inclosos en el llibre 'L'art del segle XX a Sant Cugat'. Aquesta mostra, que obrirà les portes el setembre, servirà per encetar la nova temporada de la galeria que pretén demostrar la importància de Sant Cugat en el món de l'art.

Josep Canals, Jaume Carod, Pep Codó, Neus Colet, Carles Godó i així fins a 17 noms d'artistes de la ciutat seran presents en la propera temporada organitzada per la Canals Galeria d'Art que obrirà les portes el dia 9 de setembre. Amb aquesta exposició es vol repassar l'evolució d' un segle d'art a la ciutat en un període especialment significatiu, tal com ens explica el director de la galeria, Josep Canals.

Josep Canals

La nostra temporada l'enfoquem agafant 17 artistes representatius de la ciutat, número que coincideix amb els anys que fa que estem com a galeria. A més, també coincideix amb els 1700 anys del martiri de Sant Cugat i, per tant, és una temporada que pot donar molt de sí.


Pel que fa a la temporada que ara acaba, Josep Canals n'ha fet una valoració positiva tot i els obstacles que han sorgit.

Josep Canals

La temporada ha sigut neutra. Hem tingut moltes obres i molta moguda pels nostres carrers. Això ha fet que costés de passejar pel casc antic, però el públic que ens ha visitat ha estat la de sempre: poca, però selecta i interessada pel món cultural. Ha estat una temporada normal, però hem d'intentar portar més gent a la galeria.


A més, les noves propostes de la Canals Galeria d'Art per la propera temporada pretenen demostrar l'aportació de la ciutat en el camp de les arts visuals i totes elles es podran veure fins el dia 5 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.