Joventuts Musicals portarà el cicle 'Una hora de jazz' al Cafè Auditori la propera temporada


  • Comparteix:

Anna Luna Quartet tancarà el cicle al Cafè Auditori

Anna Luna Quartet tancarà el cicle al Cafè Auditori

Joventuts Musicals de Sant Cugat engega aquesta temporada 'Una hora de jazz' al Teatre-Auditori. L'objectiu d'aquest cicle és acostar artistes de prestigi del jazz a un públic general. La mostra, de tres concerts, es farà al Cafè Auditori i portarà a l'escenari les formacions Fèlix Ramos Quartet, Joan Chamorro i Artur Regada Quartet i Anna Luna Quartet.

El primer concert del cicle 'Una jora de jazz' el protagonitzarà Fèlix Ramos el 7 d'octubre a les nou del vespre al Cafè Auditori. Aquesta formació, que compta amb alguns dels músics més coneguts dins del panorama jazzístic barceloní, aposta pel jazz-fusió i la música llatina. A més dels estàndards del jazz més coneguts, també s'atreviran amb temes propis.

El segon muntatge, amb el saxofonista Joan Chamorro i el contrabaixista santcugatenc Artur Regada, ambientarà el Cafè Auditori en l'esperit del jazz més clàssic de Louis Amstrong, Lester Youg, Count Bassie i Duke Ellington. La proposta tindrà lloc l'11 de novembre també a les nou del vespre.

I l'última cita d'aquesta primera edició del cicle que promou Joventuts Musicals portarà al Cafè Auditori les melodies d'Anna Luna Quartet, una formació amb segell santcugatenc. La cantant santcugatenca Anna Luna lidera aquesta banda formada per Jaume Vilasseca, Curro Gálvez i Roberto Faenzi. Els amants dels clàssics del jazz i de la bossa-nova podran gaudir d'aquest concert que també comptarà amb temes més moderns portats al terreny del jazz. Aquesta proposta tindrà lloc el 2 de desembre, com la resta de concerts, també en dijous.

La secretària de Joventuts Musicals, Yelina Velázquez, explica l'objectiu del cicle 'Una hora de jazz'.

Yelina Velázquez

Volem fer una programació de qualitat amb artistes de prestigi i dirigit a un públic general.


D'aquesta manera, Joventuts Musicals col·labora amb el Teatre-Auditori amb una proposta jazzística que s'estrena a l'equipament municipal el primer dijous d'octubre i que comptarà amb una gran presència d'artistes santcugatencs. Joventuts Musicals també ha avançat que l'èxit d'aquest cicle podria engegar un nou cicle dedicat a un altre estil musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.