'Airbender el último guerrero' i 'Origen', estrenes d'aquesta setmana als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell d'una de les estrenes

Cartell d'una de les estrenes

Noah Ringer és l'últim mestre de l'aire i l'únic que pot restaurar l'equilibri al món a 'Airbender el último guerrero', una de les estrenes de la cartellera local. Aquesta setmana també arriba als cinemes santcugatencs 'Origen', un film de ciència ficció ambientat en l'arquitectura de la ment.

La nació del foc ha començat una guerra amb les tribus de l'aigua, la terra i l'aire, i amenaça amb dominar el món. Només Airbender, l'únic que pot dominar els quatre elements, podrà restaurar l'equilibri i evitar la destrucció del món. Aquest és l'argument de la pel·lícula 'Airbender el último guerreo', l'adaptació cinematogràfica de la sèrie 'Avatar'.

A 'Origen', Dom Cobb, protagonitzat per Leonardo Di Caprio, és el millor lladre de secrets del subconscient durant els estats de son. Ho ha perdut tot i ara té l'oportunitat de recuperar-ho, però ha de complir la missió més difícil de la seva vida: implantar una imatge en una ment.

Totes dues pel·lícules es podran veure als complexos de la ciutat Cinesa i Yelmo Cineplex.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.