Les galeries d'art santcugatenques escalfen motors per la propera temporada


Temes relacionats

Pou d'Art inaugurarà la temporada amb l'exposició de Marta Ballvé 'Siluetazo' ( 8/ago/10)

Raventós i Muxart, principals atractius de la nova temporada de la Canals Galeria d'Art (26/jul/10)


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art

La majoria de galeries d'art a la ciutat tanquen durant l'agost per vacances. Tot i això, moltes d'elles ja tenen concertades les exposicions que oferiran a partir del setembre. Artistes com Katerina Alavedra-Duchoslav, Sergi Barnils, Neus Colet i Romà Vallès ompliran d'art la ciutat a partir del mes que ve.

L'agost és època de vacances per la majoria de les galeries de la ciutat. Tot i això, moltes d'elles han tancat durant l'agost amb els deures fets de cara a la propera temporada.

La Canals Galeria d'Art serà la primera a inaugurar la temporada amb l'exposició 'Temps fugit', una mostra col·lectiva dels artistes Sergi Barnils, Neus Colet i Romà Vallès. El propietari de l'espai artístic, Josep Canals, ha avançat a Cugat.cat què podran trobar els santcugatencs en aquesta mostra.

Josep Canals

Les exposicions seran nombroses i atractives. Però sempre basant-nos en l'esperit del Sant Cugat artístic.


La temporada continuarà amb les exposicions de Maria Assumpció Raventós, que enguany celebra el seu 80é aniversari, i de Jaume Muxart, que oferirà una mostra de papallones la primavera de l'any vinent.

La galeria Pou d'Art també serà de les poques que obrirà a finals d'agost per acabar amb els tallers de dibuix i pintura i d'espressió plàstica que va començar al juliol. Al setembre, però, la galeria inaugurarà la temporada amb una exposició de Marta Ballvé sobre l'Argentina dels anys 80. La nova temporada de tallers per nens i adults donarà el tret de sortida amb algunes novetats, tal com explica la propietària de la l'espai, Maria Fabre.

Maria Fabre

El taller de fotografia és nou, el vam començar a fer aquest estiu i ha tingut èxit, l'incorporarem el curs vinent.


La Sala Rusiñol obrirà les seves portes el 3 de setembre amb l'exposició 'Nostàlgia?' de Katerina Alavedra-Duchoslav. L'artista, d'origen txec però amb importants influències santcugatenques, exposarà fins el 22 de setembre a l'espai local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.