Cita sardanista aquesta tarda de la mà de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona


  • Comparteix:

Integrants de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

Integrants de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona arriba avui a la ciutat per fer ballar els santcugatencs a ritme de sardanes. La cita és a les set de la tarda a la plaça d'Octavià i està organitzada per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, que acumula una discografia de 60 enregistraments de contingut divers, es va fundar el 1983 a Barcelona. El seu repertori abarca un ampli ventall d'obres de cobla i repassa peces de referència, músiques oblidades i també de nova creació.

El president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, espera força participació a la cita aprofitant que l'agost és un mes de poca activitat i que, a més, a la ciutat i als seus voltants hi ha molta gent aficionada a les sardanes. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Miró

Per la ballada de l'agost esperem força gent, ja que és un mes de poca activitat


La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona ha actuat a molts indrets de Catalunya i de la Catalunya Nord, i participa habitualment en manifestacions sardanistes i festivals internacionals de música, com el Grec i el Festival de Peralada. A més, la formació és titular del cicle de concerts 'Cobla, Cor i Dansa' del Palau de la Música Catalana i del 'Cicle de Música per a Cobla' de l'Auditori de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.