El programa Tasta'm sobre novetats literàries es torna a engegar al setembre


  • Comparteix:

Un dels dispensadors del programa Tasta'm

Un dels dispensadors del programa Tasta'm

El programa Tasta'm, que acosta les novetats literàries als usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Renfe, Metro de Barcelona i autobusos de TMB torna a engegar-se a partir de setembre. Els primers capítols de 'Maletes perdudes', de Jordi Puntí, i 'El vi fa sang', de Salvador Balcells, entre altres, es podran aconseguir en diversos punts dispensadors, entre les quals hi ha l'estació de FGC de Sant Cugat.

Amb la intenció de promoure la lectura i l'ús del transport públic, el programa Tasta'm distribueix opuscles amb el primer capítol de les novetats editorials als transports públics. En aquesta edició, els usuaris podran aconseguir les primeres pàgines de 'Les portes del paradís' de Yiyun Li, 'Maletes perdudes' de Jordi Puntí, 'Aplec de rondalles mallorquines' d'Antoni M. Alcover i 'El vi fa sang' de Salvador Balcells.

El programa Tasta'm és una iniciativa conjunta entre la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears amb l'objectiu d'atraure el públic perquè descobreixi les novetats literàries i en busqui l'edició completa. Aquesta 2a edició del programa posarà punt final el 26 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.