L'espai d'art santcugatenc Casadevall participarà a la fira Vicantic 2010


  • Comparteix:

Espai Casadevall Art a Sant Cugat

Espai Casadevall Art a Sant Cugat

L'espai artístic local Casadevall Art formarà part de la fira Vicantic 2010 que se celebra a la capital d'Osona des d'aquest dissabte i durant tota la setmana que ve. Vicantic suma enguany la seva 19a edició i per celebrar-ho Casadevall Art presentarà obres de Miró, Picasso, Chillida, Barceló, Clavé, Alfaro i Saura, a més d'altres artistes santcugatencs, com Alex Plá i Jordi Trullàs.

La fira Vicantic 2010 comptarà aquest any amb la col·laboració de l'espai artístic santcugatenc que presentarà diverses obres gràfiques i escultòriques. A més, Casadevall Art seguirà la seva línia artística presentant una selecció de 39 peces de vidre de murano d'estil 'vintage' dels anys 50 i 60.

El galerista santcugatenc Joaquim Casadevall ha valorat a Cugat.cat la importància de participar a la fira de Vic.

Joaquim Casadevall

La nostra col·laboració a la fira serveix per donar a conèixer el que estem fent a la galeria. Hi ha un interès molt gran en espais com el nostre.



Vicantic, que s'ha posicionat com una de les fires més visitades del sector, tindrà lloc a la capital d'Osona entre el 21 i el 29 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.