La Porta dels Somnis prepara el llançament d'un nou disc per a l'octubre


  • Comparteix:

El conjunt musical La Porta dels Somnis

El conjunt musical La Porta dels Somnis

El grup de pop-rock La Porta dels Somnis està treballant en el seu quart treball discogràfic que veurà la llum a la tardor. El nou disc portarà per nom 'Aire lliure' i contindrà cançons que es desmarcaran dels treballs anteriors de la formació santcugatenca. La banda composta per Virgínia Martínez i els germans Oriol i Jaume Saltor començarà la promoció del nou senzill a l'octubre. Mira l'últim acústic del grup a Cugat tv

La formació músical ha celebrat durant aquest any el seu 5è aniversari amb un recopilatori dels seus temes més famosos. Tot i això, el grup local reconeix que tant els seus fans com ells mateixos esperaven aquest nou treball, que ha trigat una mica més a sortir ja que és 'diferent' a la seva producció musical fins ara. Ho ha explicat la cantant del grup, Virgínia Martínez, en declaracions a Cugat.cat.

Virgínia Martínez

Ha trigat una mica perquè les cançons són diferents del que acostumàvem a fer, hem necessitat més temps per pair les cançons.




El pròxim concert de La Porta dels Somnis serà el 27 d'agost a Blancafort, a la Conca de Barberà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.