L'espionatge centra les dues estrenes d'aquest cap de setmana als cinemes santcugatencs


  • Comparteix:

Angelina Jolie torna a encarnar un personatge d'acció al seu darrer projecte / Font: Bithustler.us

Angelina Jolie torna a encarnar un personatge d'acció al seu darrer projecte / Font: Bithustler.us

Angelina Jolie torna a la gran pantalla amb 'Salt', un film del director Phillip Noyce on encarna una agent de la CIA acusada de ser una espia russa. L'espionatge també arriba al món animal amb la segona entrega del film 'Como perros y gatos', on la gata Kitty Galore, una agent de l'organització MIAU, intentarà vèncer els seus vells enemics, els gossos.

Angelina Jolie es torna a posar sota les ordres del director Phillip Noyce, amb qui ja va treballar a 'El coleccionista de huesos', per donar vida a l'agent de la CIA Evelyn Salt. El també director de 'Juego de patriotas' presenta un thriller d'acció que narra els esforços de Salt per evitar que la relacionin amb espies russos i descobrir l'autor de l'acusació.

L'eterna batalla entre els gats i els gossos centra la pel·lícula infantil 'Como perros y gatos: la venganza de Kitty Galore'. La gata Kitty, espia de l'agència MIAU, destinarà tots els seus esforços a dominar els seus companys gats i vèncer els gossos.

Tots dos films es projectaran tant a Cinesa com als cinemes Yelmo Cineplex de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.