El 20è Llibre Gegant s'exposa a la Biblioteca del Mil·lenari


Temes relacionats

El Llibre Gegant celebra el seu 20è aniversari cedint tots els exemplars a la ciutat (17/mai/10)


  • Comparteix:

Festa del Llibre Gegant d'aquest any

Festa del Llibre Gegant d'aquest any

La Biblioteca del Mil·lenari acull aquests dies el 20è Llibre Gegant, que enguany recopila 120 contes amb les seves il·lustracions. L'Associació Llibre Gegant Sant Cugat exposa la mostra fins a finals de setembre, i el tercer dissabte del mes que ve oferirà una lectura de contes a càrrec d'un actor i una actriu al punt del migdia.

El Llibre Gegant, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, està exposat des del 25 de juny i fins el 30 de setembre a la Biblioteca del Mil·lenari. L'obra recull aquest any 120 contes creats per nens petits i il·lustrats a càrrec d'artistes gràfics durant la Festa del Llibre Gegant. El punt àlgid de l'exposició arribarà el 18 de setembre, quan tindrà lloc la 6a Lectura de Contes a càrrec d'un actor i una actriu al punt del migdia.

La mostra es va inaugurar durant la Festa Major en la Festa del Llibre Gegant, que va servir per signar un conveni mitjançant el qual l'Ajuntament subvencionarà la cita anual i es farà càrrec de la seva difusió a canvi que l'Associació del Llibre Gegant cedeixi a la ciutat els 120 exemplars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.