L'exposició 'La Figura' estrenarà la temporada de La Galeria


Temes relacionats

Les galeries d'art santcugatenques escalfen motors per la propera temporada (12/ago/10)


  • Comparteix:

La Galeria arranca la temporada aquest setembre

La Galeria arranca la temporada aquest setembre

'La Figura', una exposició amb el cos humà com a protagonista, obrirà al setembre la propera temporada de La Galeria. Es tracta d'una mostra de treballs de diversos artistes que presenten la seva visió sobre les formes humanes en diverses tècniques i formats.

'La Figura' pretén mostrar diferents mirades al voltant del cos humà que tenen artistes com Raquel Arévalo, Pere Formiguera i Carmen Galofré, entre altres.

La Galeria, però, no és l'única que arrenca la nova temporada. La Canals Galeria d'Art ja ofereix la mostra 'Temps fugit', una exposició col·lectiva dels artistes Sergi Barnils, Neus Colet i Romà Vallès, mentre que Pou d'Art inaugurarà un recull de Marta Ballvé sobre l'Argentina dels anys 80. La Sala Rusiñol, de la seva banda, obrirà les seves portes el 3 de setembre amb l'exposició 'Nostàlgia?' de Katerina Alavedra-Duchoslav.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.