L'Entitat Sardanista inaugura temporada amb el 10è Concert de Música per a Cobla al Claustre


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del concert

Imatge d'una edició anterior del concert

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat arrenca la temporada amb la 10a edició del tradicional Concert de Música per a Cobla, en companyia de la Cobla Jovenívola de Sabadell. L'actuació tindrà dues parts, la primera dedicada a sis sardanes i la segona a obres especialitzades en música per a cobla. La cita tindrà lloc al Claustre del Monestir, divendres que ve a les deu de la nit.

El president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, ha explicat a Cugat. cat que el concert té una gran acollida entre la població de la ciutat, però que també rep aficionats a la música de cobla d'altres indrets.

Josep Miró

Sant Cugat és una població molt sardanista i aquest concert es fa en un escenari impressionant. Tenim seguidors que venen cada any.


L'actuació serà gratuïta per als socis de l'entitat. Per a la resta d'espectadors, l'entrada tindrà un preu de vuit euros. El concert podrà acollir un màxim de 350 persones.

El proper concert que organitzarà l'Entitat Sardanista serà el Primer Concert d'Hivern, el 12 de desembre, al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.