'Temps fugit', primer plat de la temporada de la Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

Obra de Sergi Barnils

Obra de Sergi Barnils

La Canals Galeria d'Art obre la temporada amb la mostra col·lectiva 'Temps Fugit'. L'exposició comptarà amb treballs dels artistes santcugatencs Sergi Barnils i Neus Colet, a més de les obres de Maria Assumpció Raventós i Romà Vallès. La col·lecció s'obrirà al públic dimecres que ve i romandrà a l'espai fins a finals d'octubre.

La temporada comença marcada per la crisi econòmica, que s'ha fet notar amb força en el món de l'art. En aquest sentit, el responsable de la galeria, Josep Canals, apunta que és necessària la intervenció de les administracions per fomentar que els ciutadans visitin les exposicions. Són declaracions d'arxiu fetes a Cugat.cat.

Josep Canals

L'administració i l'Ajuntament han de treballar perquè els ciutadans visitin les galeries.


La inauguració de la temporada a la Canals, que serà dimecres que ve a les vuit del vespre, es farà de manera conjunta amb totes les galeries integrades a l'Associació (art) Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.