Escalfa motors la 1a edició del cicle musical 'Una hora de jazz'


  • Comparteix:

Anna Luna Quartet participarà a la iniciativa musical

Anna Luna Quartet participarà a la iniciativa musical

Joventuts Musicals de Sant Cugat col·labora aquesta temporada amb el Teatre-Auditori per dur a terme el nou cicle musical 'Una hora de jazz'. El cicle, que començarà el primer dijous d'octubre, constarà de tres concerts protagonitzats per Fèlix Ramos Quartet, Joan Chamorro i Artur Regada Quartet, i Anna Luna Quartet. Les actuacions tindran lloc al Cafè Auditori, sempre en dijous i a les nou del vespre.

La secretària de Joventuts Musicals,Yelina Velázquez, remarca que el repte de l'entitat ha estat treballar per tal d'oferir un programa de qualitat apte per a tots els públics.

Yelina Velázquez

El repte és fer una programació de qualitat, amb artistes de prestigi i dirigida a tots els públics.








'Una hora de jazz' arrencarà el primer dijous d'octubre amb l'actuació del grup Fèlix Ramos Quartet. La proposta del quartet format per músics barcelonins, abasta diversos ritmes i estils, i posa especial èmfasi al jazz-fusion i la música llatina.

Les altres dues cites del cicle, que tindran lloc el segon dijous de novembre i el primer de desembre, comptaran amb una forta presència santcugatenca amb les actuacions del saxofonista Joan Chamorro i el contrabaixista santcugatenc Artur Regada i la també santcugatenca Anna Luna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.