Sant Cugat acull la vuitena edició del Curs d'Interpretació de Lied amb 20 inscrits


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà a partir d'avui la vuitena edició del Curs d'Interpretació de Lied. Una vintena de persones prendran part en aquest curs, que organitzen les Joventuts Musicals de Sant Cugat, les Joventuts Musicals d'Espanya i l'Ajuntament de la nostra ciutat.

Aquest és el segon any que aquest curs d'Interpretació de Lied es fa a la nostra ciutat, i enguany hi assistiran un total de 10 duets formats per un cantant i un pianista provinents de diferents països. Stefani Pick, representant de l'organització del curs, explica en què consisteix exactament aquest tipus de cançó.

Stefani Pick

és una forma de cançó en llengua alemanya. Són cançons amb molt cor i molta emoció"


El curs comença avui mateix i s'allargarà fins el dia 29. Durant aquets cinc dies, els intèrprets treballaran a fons amb el professor Wolfram Rieger en aquests temes muscials, que segons Pick, necessiten molta interpretació i molt sentiment.

Stefani Pick

"és més que només cantar, necessiten molta imaginació, treballar amb el text i el contingut. Són poemes de Goethe o altres poetes importants de la literatura alemanya. Cal interpretar també el sentit de la cançó.


El resultat d'aquest curs el podrem veure el dia 29, amb un concert gratuït que oferiran els alumnes a la mateixa Escola Municipal de Música. Aquesta actuació servirà per clausurar el curs però també per donar a conèixer millor aquest gènere musical a totes les persones que s'hi vulguin acostar.
La vuitena edició del Curs d'Interpretació de Lied està organitzada per les Joventuts Musicals de Sant Cugat, les Joventuts Musicals d'Espanya, l'Ajuntament de la nostra ciutat, i amb la col·laboració del Ministeri d'Educació i Cultura i el Centre Cultural Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.