Sant Cugat és l'escenari d''Una història immoral', la nova novel·la de Víctor Alexandre


  • Comparteix:

La nova novel·la del santcugatenc Víctor Alexandre

La nova novel·la del santcugatenc Víctor Alexandre

L'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre publica la novel·la 'Una història immoral'. La ciutat és l'escenari de bona part de l'acció, amb l'antiga carretera de Valldoreix com a carrer on viu el matrimoni protagonista, el restaurant Be-bop, la plaça Barcelona i el claustre del Monestir com a escenari de Pedra i Sang. L'obra gira al voltant dels sentiments i de la voluntat de conèixer els pensaments dels altres tot i que se centra especialment en el món del sexe i del desig.

El col·laborador de Cugat Ràdio, Víctor Alexandre, ha explicat a Cugat.cat que els protagonistes de la novel·la són una parella, en la qual el marit vol conèixer els pensaments de la seva dona. Les seves relació sexuals no funcionen bé i per això encarrega el servei d'un professional del sexe per intentar que la muller recuperi el desig. L'escoltem.

Víctor Alexandre

Vol conèixer els pensaments i les fantasies de la seva dona a través d'un altre home. Aquest és un món molt perillós.










El sexe és, doncs, un dels elements més importants de la nova obra de l'autor santcugatenc. De la mateixa manera, les relacions humanes i el gènere femení continuen, un cop més, sent el fil dels seus escrits.

Víctor Alexandre

Sempre m'han interessat les relacions humanes i torna a ser una dona la protagonista.


Alexandre ha escrit la novel·la amb molts elements cinematogràfics i també ha mantingut el teatre com a referència. És per això que 'Una història immoral' està farcida de diàlegs i suggereix al lector una aproximació a l'escena teatral. És un llibre pensat per al públic adult.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.