Els llibreters de la ciutat mantenen viva la Setmana del Llibre en Català a Sant Cugat


  • Comparteix:

Acte de presentació de la 28a setmana del llibre en català

Acte de presentació de la 28a setmana del llibre en català

La Setmana del Llibre en Català manté la seva presència a Sant Cugat gràcies a la col·laboració entre els llibreters de la ciutat i el suport de l'Ajuntament. La iniciativa arrencarà dimecres de la setmana vinent amb la instal·lació a la plaça d'Octavià de les carpes de la 28a edició. L'edició d'enguany tindrà una especial incidència en el llibre infantil i juvenil, ja que aquest any la majoria d'oferta per adults se centralitzarà a Barcelona.

La plaça d'Octavià serà novament el centre neuràlgic del llibre en català, per on passaran autors com Joaquim Carbó, Andreu Subirats, Jordi Robirosa o Núria Albertí, entre d'altres, per parlar sobre els seus textos i intercanviar idees amb altres creadors. El periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch serà el protagonista de l'acte inaugural, dimecres vinent a les cinc de la tarda.

En aquesta edició, l'organització ha volgut destacar el llibre infantil i juvenil, amb una presència del 70%, però mantenint un 30% de l'oferta per adults. El responsable del Celler de Llibres, Ferran Ponton, ha explicat, en l'acte de presentació de l'esdeveniment, les principals novetats d'enguany.

Ferran Ponton

A diferència d'altres anys, la venda de llibres d'aquest any inclourà novetats.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat que l'edició passada de la Setmana del Llibre en Català, celebrada íntegrament a Sant Cugat, s'ha convertit en un exemple a seguir.

Xavier Escura

Els propis organitzadors de la Setmana han destacat que el format que ha quallat ha estat el de Sant Cugat.


La Setmana del Llibre en Català se celebra enguany de manera simultània a Barcelona, Sant Cugat, Lleida i Girona. Cugat.cat, patrocinador de la iniciativa, oferirà un programa especial de Cugat ràdio (91.5 FM) divendres 10 de setembre a partir de les deu del matí des de la mateixa plaça, amb entrevistes a diversos autors. A més, el grup multimèdia promocionarà el programa 'Llegim!' del canal Escoles de Cugat tv i col·laborarà amb les lectures públiques del conte 'Els petits balladors, el ball del vano i el ram' de Rogeli Pedró i Marta Balaguer, a càrrec de Sara Laguna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.