Els paisatges del santcugatenc Josep Andrés Ivars, exposats a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Un dels quadres d'Ivars, que es mostra a l'exposició

Un dels quadres d'Ivars, que es mostra a l'exposició

L'artista santcugatenc Josep Andrés Ivars exposa les seves obres a la Casa de Cultura fins el penúltim diumenge de setembre. Una exposició en què es defineix perfectament el seu perfil artístic i on es projecten la llum i els colors dels paisatges meditarranis, tant presents en els quadres del pintor.

Paisatges de marines, de muntanya i algunes flors, són els trets principals de l'exposició que acull fins el 19 de setembre la Casa de Cultura. L'artista Josep Andrés Ivars tria el paisatge com a mètode d'expressió per a la seva pintura. En ells s'hi projecta la mirada del santcugatenc, que es deixa meravellar per la màgia del color mediterrani, que és el que més l'atreu. Tot i això, l'artista ha explicat a Cugat.cat que el seu futur pictòric passa pel retrats.

Josep Andrés Ivars

Aquesta exposició és la última que dedicaré al paisatge. A partir d'ara treballaré amb els retrats i les figures.


En els 24 quadres que s'exposen a la Casa de Cultura, Ivars plasma sobre la tela les seves impressions en els seus viatges on intenta captar la natura dels paisatges que pinta amb la màxima sensibilitat. Un altre dels trets característics del pintor és la recent incorporació de les portes com a imatge expressiva. Tal com es llegeix en el cartell de la seva exposició: 'Una porta és una incògnita, pel que hi ha darrera, obrir-la i entrar és una opció, però la decisió que es pren pot tenir conseqüències importants'.

L'obra de Josep Andrés Ivars es pot visita a la Casa de Cultura fins el penúltim diumenge de setembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.